Kaksi thaimaalaista turistia, jotka ovat menossa myöhäisillan alastonuinnille Pattaya Bayssa, joutuvat ryöstetyksi

Pattaya-

Poliisi tutkii asiaa sen jälkeen, kun kaksi Pattayassa myöhään illalla uimaan mennyt miestä väitti, että heidän vaatteensa oli varastettu.

Miehet, jotka vierailivat kaupungissa Chiang Maista, kertoivat virkamiehille, kuinka he päättivät mennä laihalle uimarannalle Nakluan rannalle noin kello 2:XNUMX maanantaiaamuna.

Uinnista palattuaan he huomasivat, että heidän rantaan jätetyt vaatteensa, kenkänsä, lompakot, joissa oli 2,000 bahtia, Samsung Galaxy S9 ja Huawei-älypuhelin, oli varastettu. Heidän tavaroistaan ​​oli jäljellä vain kaksi pyyhettä. He ilmoittivat anastettujen tavaroiden ja käteisen arvon olleen 60,000 XNUMX bahtia.

Aluksi miehet luulivat jonkun leikkivän heille käytännön vitsiä, mutta nähtyään ketään muuta rannalla kävelivät lähimmälle poliisiasemalle ilmoittamaan varkaudesta. Tilannetta entisestään mutkistaakseen laatikolla olleet poliisit luulivat, että miehet leikkivät heille vitsiä.

Poliisi kertoi tarkistavansa CCTV-kuvaa paikallisesta alueesta.

Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/