Pattayan poliisi nappaa ja pidätti naispuolisen huumekaupan salaisessa rintakuvassa (Video)

Tässä on video Pattayan poliisista suorittamassa ja suunnittelemassa ratsiaa paikalliselle huumekauppiaalle. Nainen, 41-vuotias Thaimaan kansalainen, asui surkeissa olosuhteissa pienessä asunnossa lähellä Soi VC:tä. Hänet jäi kiinni myymästä jäätä eli Yabbaa lavastettuun rintakuvaan, jossa oli merkittyjä muistiinpanoja ja peiteupseeri.

Nainen myönsi myyneensä huumeita, mutta väitti, että se oli ainoa tapa ansaita rahaa ruokkiakseen 11-vuotiasta lastaan, joka oli hänen kanssaan huumekaupan aikana ja asunnossa.

Lapsi on tällä hetkellä sijoitettu sijaishoitoon, kun äiti odottaa pitkää vankeustuomiota, koska hän on uusiutunut rikoksentekijä.

Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/