Muistatko venäläisen turistin, joka "syötettiin" bahtibussista? Kävi ilmi, ettei hän ollut….

PATTAYA: – Pattayalainen bahti-bussin kuljettaja sai 1,000 XNUMX bahtin sakon siitä, että hän löi jarruja ja loukkasi venäläistä turistia, mikä johti valheelliseen väitteeseen, joka melkein maksoi kuljettajalle ajokortin.

Chayapat Rithbamrungista, 41, tuli viimeisin halveksunta Thaimaan internetissä sen jälkeen, kun Family Mart -virkailija kertoi poliisille, että hän heitti verenvuotoa kuljettaneen Vera Ivanovan, 26, autostaan, kun tämä löi päätään kattotukea vasten 28. marraskuuta.

Itse asiassa hän ei.

Tänä viikonloppuna paljastettiin, että sekä Ivanova että Chayapat vahvistivat, että venäläinen nousi baht-bussista omasta tahdostaan ​​loukkaantuessaan. Hän myös kieltäytyi maksamasta ja kieltäytyi olemasta kuljettajan luona. Poliisi varoitti Sakda Kulamart, 19, olemaan levittämättä vääriä tarinoita ja ehdotti Chayapatille, että kuljettaja voisi haastaa virkailijan oikeuteen kunnianloukkauksesta.

Myrsky teekannussa puhkesi noin kello 3, kun Ivanova ja ystävä hyppäsivät bahtibussiin Pattayan linja-autoasemalla mennäkseen hotelliinsa. Chayapat sanoi olevansa tulossa Thappraya Roadin risteykseen, kun autoilija ajoi punaista valoa. Hän jarrutti välttääkseen onnettomuuden, ja Ivanova löi päänsä metalliseen kattotukeen.

Sitten hän nousi pois ja kertoi kuljettajalle, että tämä voisi lähteä. Family Martin virkailija kuitenkin väitti, että baht-bussin kuljettaja käski heidät pois ja pakeni paikalta.

Molemmat osapuolet ovat nyt iloisia siitä, että totuus paljastuu tapauksesta, josta raportoimme voimakkaasti.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/