Walking Streetin tappelu homoparin ja poliisin välillä johti pidätyksiin (Video)

Pattaya-

Thaimaan tiedotusvälineiden homoseksuaaliksi sotilaksi luonnehtinut varusmies ei menisi hiljaa aiheuttaessaan ongelmia Walking Streetillä tänä aamuna.

Hänen kumppaninsa liittyi joukkoon sen jälkeen, kun yleisö yritti auttaa poliisikapteenia ennen kuin miehet joutuivat valtaansa.

Kiusaaminen ja tuska jatkuivat Pattayan poliisiasemalla, missä miehiä vastaan ​​nostettiin vakavat syytteet.

Yksi uhkasi ampua poliisia.

Tapaus alkoi Walking Streetillä Etelä-Pattayalla noin kello neljän aikaan, kun turisti ilmoitti ongelmista. Polkapteeni Sukhachai Thamsuree vastasi.

Häntä potkaisi armeijan varusmies Jakraphat Khamreuang, joka vastusti pidätystä. Yleisön jäsen tuli hänen avukseen, ja tämä raivostutti Jakraphatin kumppanin Phittinan Charoenwongin, 31, joka liittyi lähitaisteluun.

Phittinan löi poliisikapteenia kasvoihin.

Asemalla Jakraphat uhkasi ampua poliisia ja jatkoi tappelua, kun pariskunta loukkasi väkivaltaa, raportoi Siamchon News.

Pariskunta on pidätetty ja syytetty humalassa ja häiriökäyttäytymisestä, pidätyksen vastustamisesta, poliisin pahoinpitelystä ja panettelusta.

Tilaa
SOURCESiamchon uutiset
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/