Baari teki ratsian väitetyn alaikäisen prostituutioon Pattayalla

Pattaya-

Noin kello 12 aamulla varhain tiistaina 30. joulukuuta Miss B Haven Bariin, joka sijaitsee Keski-Pattayalla, tehtiin ratsian erikoistutkintaministeriön ja alueellisten poliisiviranomaisten yhteistyönä.

Viranomaiset ilmoittivat lehdistölle, että he vastasivat huolestuneen kansalaisen anonyymiin vihjeeseen.

Kahdeksan 20-35-vuotiasta naispuolista työntekijää, 16-vuotias tyttö ja 17-vuotias tyttö sekä baarin omistaja Jomkaew Kingkhong, 44, vietiin Muang Pattayan poliisiasemalle kuulusteltavaksi epäiltyinä ihmiskaupasta.

  Lehdistöaikaan mennessä poliisi ei ollut nostanut syytteitä alaikäisten prostituutiosta ja ihmiskaupasta Jomkaewia vastaan, mutta tutkii asiaa edelleen, sanoi DSI:n ihmiskauppatoimiston johtaja everstiluutnantti Supat Thamthanarak.
Tilaa
SOURCENation
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/