Retkibussi törmäsi useisiin bahtibusseihin, autoihin ja moottoripyöriin Pattayalla

Pattaya-

Thapprayan risteyksessä Etelä-Pattayalla eilen noussut kasa loukkaantui kahdeksan ihmistä ja kuusi ajoneuvoa vaurioitui pahoin. 

Onnettomuus tapahtui, kun Jomtienista tulleen bussin kuljettaja menetti hallinnan mäessä.

Neiti Surat, 40, kertoi matkustavansa Etelä-Pattayaan ulkomaalaisen miehensä kanssa. Bussi tuli Thappraya Roadia pitkin vauhdilla ja törmäsi heidän ajoneuvoonsa pyöritellen sitä useita kertoja ennen kuin he törmäsivät sähköpylvääseen.

Bussi törmäsi sitten muihin valoissa odottaviin ajoneuvoihin.

Kahdeksan loukkaantunutta olivat henkilöautoissa ja polkupyörillä ja olivat myös matkustajia bahtibussissa (song thaew). Heidät vietiin useisiin sairaaloihin Pattayan alueella.

Bussinkuljettaja Thanawat, 50, sanoi, että hänen jarrunsa epäonnistuivat. Poliisi tutkii tapausta.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/