4. joulukuuta 2018 vietetään Thaimaan ympäristöpäivää

Tänään vietetään Thaimaan ympäristöpäivää. Lähikaupat, kauppaliikkeet ja ostoskeskukset luopuvat tänään kertakäyttöisten muovikassien toimittamisesta ostajille ja samalla kampanjoivat sairaaloihin jaettavien kangaskassien lahjoituksen puolesta lääkkeitä sisältävistä kasseista.
Tapahtuuko tämä todella, saamme nähdä.

Ehdotettu muovipussiton päivä on tulosta luonnonvara- ja ympäristöministeriön sekä lähikauppojen, kauppamyymälöiden ja kauppakeskusten toimijoiden allekirjoittamasta yhteisymmärryspöytäkirjasta kertakäyttöisten muovikassien käytön vähentämiseksi.

Kyyninen kampanja on Thaimaan hallitukselle uusi mahdollisuus ilmaista "sitoumus" Thaimaan ympäristöön ja kertakäyttöisten muovikassien vähentämiseen, mutta ei tehdä juuri mitään ongelman ratkaisemiseksi.

Kertakäyttöisten muovipussien ongelma, näiden tuotteiden poistaminen vähittäiskauppaketjusta ja muovien asianmukainen hävittäminen on edelleen hallitsematonta ja suunnittelematonta Thaimaassa.

Vielä lokakuussa Phuketin Central Pattana Group, Central Festivalin ja Central Florestan operaattorit, jotka omistavat myös TOPS-supermarketketjun ja Family Mart -lähikaupat, ylistivät äänekkäästi "ei muovipussia" -kampanjaansa, mikä tarkoitti, että he kysyivät asiakkailta, ovatko he todella. tarvitsi muovipussin ja tarjosi 200 bahtia kangasvaihtoa… YKSI PÄIVÄ KUUKASSA.

Luonnonvara- ja ympäristöministeriö kertoo, että tänään "muovipussittoman päivän" jälkeen kaikki kaupat ja ostoskeskukset suunnittelevat omia toimenpiteitä muovipussien käytön vähentämiseksi, kuten päivä tai muutama päivä. viikon ajan, jolloin ostajille ei anneta muovikasseja.

Epävirallisten arvioiden mukaan jokainen thaimaalainen tuottaa 1.4 kiloa jätettä päivässä tai 74,000 2,960 tonnia jätettä päivässä koko väestöä kohden, mikä tarkoittaa, että 10-pyöräistä kuorma-autoa tarvitaan yhteensä 25 XNUMX kappaletta, joista kukin kuljettaa XNUMX tonnia jätettä. vie roskat kaatopaikoille tai kaatopaikoille hävitettäväksi.

Useista tutkimuksista ja tutkimuksista (tai vain kävelemällä mitä tahansa thaimaalaista rantaa) on riittävästi todisteita osoittamaan, että kertakäyttöiset muovit ovat suuri ympäristöuhka ja tarvitsevat sen sijaan kiireellistä poliittista huomiota ja toimia tai merkityksettömiä sanoja ja PR-temppuja.

Luotto Thaimaan.

Tilaa
SOURCEThaimaalainen
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/