Kaksi moottoripyörällä ajavaa miestä hyökkäsi paikallisen asianajajan kimppuun puumailalla

Pattaya-

Paikallinen asianajaja on tehohoidossa Pattayan sairaalassa, kun hänen kerrotaan hyökänneenä kadulla kahden puumailalla aseistautuneen miehen kimppuun.

Sakchai Amnuaypornphaisan, 49, vietiin Bangkokin Pattayan sairaalaan mustelmilla ja haavoilla ruumiissaan. Lääkärit sanoivat, että häntä seurattiin tarkasti sen jälkeen, kun aivoverenvuoto löydettiin.

Hyökkäys seurasi pientä onnettomuutta Soi Rong Mai Khitissä, Bang Lamungissa, kun Sakchain ajoneuvo ja moottoripyörä, jossa oli kaksi noin 20-25-vuotiasta miestä, törmäsivät toisiinsa. Sakchai ja sukulainen Lakchai Kornwichon, 52, odottivat valoa risteyksessä, kun moottoripyörä kahden thaimaalaisen miehen kanssa törmäsi heihin pienellä nopeudella. He epäilevät nyt, että moottoripyörä törmäsi heihin tarkoituksella.

Kukaan ei loukkaantunut, ja Sakchai lähti tiedustelemaan miesten hyvinvoinnista, Lakchai sanoi.

Lakchai sanoi, että Sakchai, lakimies, oli hyvä kaveri, jolla ei ollut ongelmia kenenkään kanssa. Hän kysyi, olivatko miehet loukkaantuneet, ja kaikki vaikutti ystävälliseltä.

Lakchai kertoi sitten, että yhtäkkiä yksi miehistä poisti mailan moottoripyörästä ja hyökkäsi Sakchain kimppuun väkivaltaisesti. Sen jälkeen miehet nousivat takaisin pyörälle ja juoksivat liikkeelle.

Lakchai epäilee, että hyökkäyksen oli määrännyt hänen sukulaisensa tyytymätön asiakas, koska ylimääräiselle väkivallalle ei näyttänyt olevan muuta selitystä.

Poliisi tutkii alueen valvontaa ja etsii epäiltyjä.

Tilaa
SOURCESiamchon
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/