Intian matkailun odotetaan kasvavan kymmeneen miljoonaan vierailijaan vuodessa seuraavan kymmenen vuoden aikana

Thaimaan matkatoimistojen liiton johtaja on sanonut, että hän odottaa Intian matkailun kasvavan huomattavasti seuraavan kymmenen vuoden aikana.

Vuoteen 2028 mennessä hän odottaa niemimaan 10 miljoonaa kävijää vuosittain.

Vaikka Kiinan matkailun kasvun odotetaan hidastuvan aikaisemmista trendeistä, sieltä tulee kymmenen vuoden kuluttua edelleen 20 miljoonaa kävijää.

Hän on myös vaatinut, että ilmaisia ​​viisumeja saapuessaan pidennettäisiin tammikuusta Songkranin jälkeiseen aikaan ja ehtoja helpotetaan turistien Thaimaan naapurimaihin.

ATTA:n päällikkö Wichit Prakorpkoson puhui Thai Rathille.

Hän sanoi odottavansa Kiinan matkailun palautuvan normaaliksi tammikuussa 2019 edellisen neljän kuukauden laskusuhdanteen jälkeen. Hän odottaa lukujen osoittavan tänä vuonna 10.5 miljoonaa kiinalaista kävijää 38 miljoonan saapuvan kokonaismäärän joukossa.

Hän sanoi, että Kiinan matkailun 20 prosentin vuosikasvu ei ole enää todennäköistä, mutta hän odotti 11-11.5 miljoonan kiinalaisen saapuvan vuonna 2019.

Tulevaisuudessa nousu on todennäköisemmin 5-10 %, mikä tarkoittaa, että 20 miljoonaa kiinalaista voi tulla kymmenen vuoden kuluttua.

Hän todella odotti Intian matkailun dramaattista nousua, joka on nyt 1.5 miljoonaa kävijää. Hän odotti tämän kasvavan 20 prosenttia vuodessa ja olevan 3 miljoonaa kävijää vuosittain viiden vuoden kuluttua ja 10 miljoonaa kymmenen vuoden kuluttua.

Matkailu- ja urheiluministeri Weerasak Kowsurat paljasti samassa artikkelissa, että Intiasta Phuketin ja Don Muangin lentokentille on pyydetty ja hyväksytty lentojen lisäämistä.

Paikkoja on löydetty, mutta lentokoneen yöpyminen on edelleen kiireellinen ongelma, hän sanoi.

Hän haluaa myös helpottaa turistien ajoneuvojen vuokraamista helpottamalla väliaikaisten lupien saamista ja poistamalla luvattomille vuokraajilta perittävät sakot.

ATTA:n Wichit sanoi, että hallituksen luopumisella viisumimaksuista kahdenkymmenen maan osalta oli myönteinen vaikutus – mukaan lukien Kiinan kansalaiset, joiden ei tällä hetkellä tarvitse maksaa 2,000 bahtia.

Hän pyysi ohjelman jatkamista 13. tammikuuta Songkranin jälkeen huhtikuussa.

Hän pyysi myös hallitusta harkitsemaan paluulupien myöntämistä ja pidentämään ne kahteen kuukauteen, jotta Thaimaan vierailijat voivat vierailla naapurimaissa helpommin.

Tilaa
SOURCEThai rotta
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/