Bad Company Motorcycle Club järjestää hyväntekeväisyystapahtuman kädestä käteen ja apua tarvitseville lapsille

Pattaya-

Klo 11.00 30. marraskuuta 2018 Ponderosa Resortissa Soi Siam Country Clubissa, Magnes Nilsen Bjorn Sunessoiy, Hakan Soderberg, Henrik Olsen, Tomi Tiussa, Mikael Trygg ja Mc BAD COMPANY Pattaya järjesti hyväntekeväisyystapahtuman, myi tuotteita ja toi kaikki rahat Pattayan Hand to Hand -säätiölle, joka hyödyttää apua tarvitsevia lapsia. Säätiön lapset nauttivat myös hauskasta ulkoilupäivästä ja uima-allastoiminnasta sekä ilmaisesta lounaasta.

Tapahtumaan osallistui yli 50 lasta sekä Niran Sathorn, Pattayan entinen pormestari ja Papa Run MC -klubin presidentti. Lisäksi paikalla oli paikallinen Hand to Hand -yhteyshenkilö, rouva Margaret Grainger.

Lasten nähtiin viettävän kaivattua päivää ulkona leikkimässä ja juoksemassa uima-altaalla ja nauttimassa herkullisesta ruoasta ja auringosta.

Motorcycle Club järjesti myöhemmin samana iltana lomakeskuksessa hyväntekeväisyystapahtuman, johon he kutsuivat kaikki pyöräilijät osallistumaan klubin kuulumisesta riippumatta paikallisen yhteisön rakentamiseksi ja arvostivat, jossa 100 % tuotoista meni Hand to Hand -säätiölle.

Pattaya News kiittää The Bad Company Motorcycle Clubia, joka pyysi meitä osallistumaan tapahtumaan, kuvaamaan ja ottamaan valokuvia. Kiitos kun tuet paikallista yhteisöämme.

Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/