Oleskeluaikaa ylittänyt laosinainen jäi kiinni kerjäämisestä Pattayalla vastasyntyneen lapsen kanssa

Pattaya-

Poliisi pidätti 30. marraskuuta 2018 neiti Phamay Viengsangan, 20-vuotiaan, koska hän oli ylittänyt oleskeluajan lähes kahdeksan kuukautta ja kerjäänyt vastasyntyneen lapsen kanssa Third Roadilla Pattayalla. Lapsen epäillään olevan hänen omansa.

Naisen oli ilmoitettu kerjäävän Kolmannella tiellä sijaitsevan asunnon edessä vastasyntyneen lapsen kanssa, ja omistaja soitti poliisille 25. Omistaja ilmoitti, että Viengsanga jätti lapsen tapahtumapaikalle ja pakeni. Sosiaalityöntekijät ottivat lapsen huostaan, ja hän on tällä hetkellä paikallisessa sairaanhoitolaitoksessa hoidossa. Neiti Viengsanga vangittiin tänään, 2018. marraskuuta 30.

Neiti Viengsanga, joka on kotoisin Laosista, kertoi tulleensa yhdeksän kuukautta sitten Pattayalle työskentelemään olutbaarissa. Hän kertoi tapanneensa japanilaisen miehen, jonka hän tuntee vain Mr. Kiminä, 35-vuotias, ja että hän tuli raskaaksi. Hän kertoi asuneensa huoneessa Soi Buakhaolla Little Chord -asunnossa, jossa hänet vangittiin.

Hän kertoi synnyttäneensä aiemmin tässä kuussa itse asunnossa yksin. Poliisi ei täysin usko tätä lausuntoa, koska neiti Viengsanga on aiemmin syyllistynyt kerjäämiseen lasten kanssa, jotka eivät ole hänen omiaan. Lisäksi poliisi löysi tuoreen kuvan neiti Viengsangasta syömässä ja juomassa kahden tuntemattoman miehen kanssa, joiden epäillään olevan kotoisin Laosista.

Poliisiviranomaiset ilmoittivat, että suurin osa Pattayan alueen naiskerjäläisistä on Laosista ja ulkomaisten järjestöjen järjestämiä, jotka tuovat lapset ja naiset tänne ansaitakseen rahaa.

Neiti Viengsanga saa syytteen ja karkotetaan takaisin Laosiin. Hän suoritti uudelleenesityksen poliisin kanssa Kolmannen tien varrella olevassa asunnossa tänään 30. Lapselle jatketaan asianmukaista hoitoa ja sosiaaliviranomaiset totesivat saavansa asianmukaisen hoidon ja hyvän kodin.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/