Taco Bell avaa ensimmäisen myymälän Bangkokissa, lisää paikkoja tulossa

Bangkok-

Taco Bell’s Thailand franchisee plans to open its first location in Bangkok by early next year, local news reports said. It is possible they could open as early as next month in time for the busy Christmas season. Plans for branches in cities such as Pattaya and Phuket are also on the table.

Thoresen Thai Agencies Pcl, Thailand’s Pizza Hut franchisee, has begun hiring employees for the restaurant in Mercury Ville, a mall at the BTS Chidlom stop on the elevated Bangkok Mass Transit System. The distinctive Taco Bell sign was installed this week.
Irvine-based Taco Bell is owned, along with Pizza Hut and KFC, by Louisville, Ky.-based Yum Brands Inc. It has about 7,000 locations, mostly in the U.S., and annual systemwide sales of $10 billion.

Taco Bell has said it wants to vastly expand overseas under International President Liz Williams, and has begun working in India, Brazil, Spain and other countries with large, well-capitalized organizations as franchisees.

Thoresen Thai trades publicly in Thailand at the equivalent of about a $320 million market cap.

Chief Executive Chalermchai Mahagitsiri told a Thai website Taco Bell will succeed “because the strong flavors meet the palate of Asian people.”

Forbes calls Mahagitsiri’s father, Prayudh, the “coffee king” of Thailand, estimating the latter’s wealth at $1.5 billion, via his Quality Coffee Products, a joint-venture with Nestle that has 60% market share in the country. The family also has interests in mining, shipping, oil and real estate.

SOURCEBusiness Journal
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/