Taco Bell avaa ensimmäisen myymälän Bangkokissa, lisää paikkoja tulossa

Bangkok-

Taco Bellin Thaimaan franchising-saaja aikoo avata ensimmäisen toimipisteensä Bangkokissa ensi vuoden alkuun mennessä, paikalliset uutiset kertoivat. On mahdollista, että ne voisivat avata jo ensi kuussa kiireisen joulukauden aikana. Suunnitelmat sivuliikkeiden perustamiseksi kaupunkeihin, kuten Pattaya ja Phuket, ovat myös pöydällä.

Thoresen Thai Agencies Pcl, Thaimaan Pizza Hut -franchising-saaja, on alkanut palkata työntekijöitä ravintolaan Mercury Villessä, ostoskeskuksessa BTS Chidlom -pysäkillä kohotetussa Bangkokin joukkoliikennejärjestelmässä. Erottuva Taco Bell -kyltti asennettiin tällä viikolla.
Irvinessä sijaitsevan Taco Bellin omistaa Pizza Hutin ja KFC:n ohella Louisville, Ky:ssä sijaitseva Yum Brands Inc. Sillä on noin 7,000 10 toimipaikkaa, enimmäkseen Yhdysvalloissa, ja sen vuotuinen järjestelmän myynti on XNUMX miljardia dollaria.

Taco Bell on sanonut haluavansa laajentua huomattavasti ulkomaille kansainvälisen presidentin Liz Williamsin alaisuudessa, ja on alkanut työskennellä Intiassa, Brasiliassa, Espanjassa ja muissa maissa, joissa franchising-haltijoina on suuria, hyvin pääomapohjaisia ​​organisaatioita.

Thoresen Thai käy julkisesti kauppaa Thaimaassa noin 320 miljoonan dollarin markkina-arvolla.

Toimitusjohtaja Chalermchai Mahagitsiri kertoi thaimaalaiselle verkkosivustolle Taco Bell menestyvän, "koska vahvat maut kohtaavat aasialaisten makua".

Forbes kutsuu Mahagitsirin isää Prayudhia Thaimaan "kahvikuninkaaksi" ja arvioi tämän omaisuudeksi 1.5 miljardia dollaria Quality Coffee Productsin kautta, joka on yhteisyritys Nestlen kanssa, jolla on 60 prosentin markkinaosuus maassa. Perheellä on myös kiinnostusta kaivostoimintaan, merenkulkuun, öljyyn ja kiinteistöihin.

Tilaa
SOURCEBusiness Journal
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/