Kiinalainen turisti tappelussa Walking Street Gogossa henkilökunnan kanssa

Kiinalainen turisti Yang Zahn, 25, loukkaantui tappelussa Taboo GoGossa Walking Streetillä. Hän sai päähaavan ja vaurioitui vaatteisiinsa tappelussa kahden naishenkilökunnan kanssa tänä aamuna kello 2.

Väitteen kahdella osapuolella on radikaalisti erilaiset tarinat ja näkökulmat ongelmaan, joten raportoimme molemmat.

Kiinalainen turisti väitti lehdistölle huolehtivansa omista asioistaan ​​ja juoneensa juomansa, kun yksi naispuolisista henkilökunnasta kiinnitti hänelle jatkuvasti huomiota, jota hän ei halunnut. Hän väitti pyytäneensä työntekijää useaan otteeseen jättämään hänet rauhaan ja antamaan hänen juoda, mutta hän ei tehnyt niin. Sitten hän väitti, että hän hyökkäsi hänen kimppuunsa ystävänsä kanssa ilman syytä.

Henkilökunta väitti, että turisti oli humalassa, väkivaltainen, töykeä ja jatkoi heidän koskettamistaan ​​ostamatta heille juomaa. He sanoivat pyytäneensä häntä lähtemään useita kertoja, mutta hän kieltäytyi. He ilmoittivat myös, että hän kieltäytyi maksamasta laskuaan, joka oli noin 140 bahtia. He sanoivat, että konflikti kärjistyi, kun mies ei lakannut koskemasta ja huutamasta heitä.

Poliisi toi molemmat osapuolet poliisiasemalle osoitteessa Soi 9, ja turistilla oli paikalla lääkintäapua lievän pään haavan vuoksi. Poliisi uskoo, että totuus oli jossain molempien lausuntojen puolivälissä. Naispuoliset työntekijät suostuivat maksamaan tapauksesta 1000 bahtin sakon. GoGon johtaja tuotiin myös poliisiasemalle ja häntä syytettiin alkoholin myynnistä sallittujen tuntien jälkeen, koska Walking Streetin lupa on klo 2.

Poliisi ilmoitti tarkastelevansa CCTV:tä ja päättävänsä, pitäisikö gogoa vastaan ​​ryhtyä oikeustoimiin.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/