Thaimaa isännöi Guinessin ennätystä rikkovan ilmaisen illallisen Bangkokissa kiinalaisille turisteille matkailun parantamiseksi

Bangkok-

Thaimaa tekee kaikkensa houkutellakseen kiinalaisia ​​turisteja palaamaan Thaimaahan ja tarjoaa ennennäkemättömän ilmaisen illallisen, joka rikkoo maailmanennätyksiä ja joka järjestetään Bangkokissa tammikuun alussa.

"Toivomme, että syömisestä ja shoppailusta kiinnostuneet kiinalaiset turistit käyttävät enemmän rahaa täällä yöpyessään. Tammikuussa yksityinen ja hallitus isännöivät yhdessä ilmaisen illallisen 10,000 5 kiinalaiselle turistille Bangkokissa tarjoilemalla 500 tonnia tahmeaa riisiä ja XNUMX mangoa. Tämä kirjataan Guinnessin ennätysten kirjaan. Ateria on täysin ilmainen kaikille kiinalaisille turisteille, jotka haluavat osallistua, matkailujohtaja totesi.

– Pyrimme myös laajentamaan matkailua toissijaisiin maakuntiin. Pitkän aikavälin turvallisuus, oikeudenmukainen hinnoittelu ja hyvä vieraanvaraisuus tuovat kuitenkin kestävän matkailun takaisin Thaimaahan”, hän päätti.

 

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/