Venäläinen turisti loukkaantui ja hylkäsi baht-bussin äkillisen pysähdyksen jälkeen Pattayassa

Pattaya-

Venäläinen nainen loukkaantui, kun songtaew-bussi jarrutti äkillisesti varhain keskiviikkoaamuna ja jätti sitten hänet ja ystävänsä jumiin onnettomuuden jälkeen Jomtienissa lähellä View Talay 5 -huoneistokompleksia.

 

Sawang Boriboon Thammasathan Pattayan hätäkeskukseen soitettiin kello 3.30 auttamaan venäläistä naista, jolla oli päähaava Thrappayan risteyksessä Tambon Nong Pluessa Chon Burin Bang Lamungin alueella.

Turisti tunnistettiin Vera Ivanovaksi, 26. Hän sai ensiapua pelastajilta ja lähetettiin läheiseen sairaalaan.

Läheisessä Family Mart -liikkeessä työskentelevä Sakda Kulmart, 19, soitti hätäkeskukseen, kun turisti oli hakenut apua. Sakda sanoi, että turisti kertoi hänelle, että songtaew-noutobussi (kaksirivinen) pysähtyi yhtäkkiä, minkä seurauksena matkustaja löi päänsä voimakkaasti rautakankoon. Tämän jälkeen kuljettaja käski häntä laskeutumaan alas ja lähti liikkeelle.

Poliisi tutkii CCTV:tä alueella yrittääkseen paikantaa kuljettajan ja saada hänen puolensa tarinasta.

SOURCEKansakunta,
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/