Ulkomainen turisti hyökkäsi moottoripyöräilijöiden kimppuun raivoissaan Walking Streetin lähellä (Video)

Pattaya-

Ulkomaalainen turisti, jonka uskotaan olevan kotoisin Isosta-Britanniasta, pidätettiin eilen illalla puolenyön aikoihin, kun hän hyökkäsi moottoripyöränkuljettajan kimppuun, kun kuljettaja kieltäytyi kyydistä päihtyneelle ja vihaiselle miehelle.

Useiden silminnäkijöiden mukaan mies, jota ei ole lehdistölle nimetty, ryntäsi ulos Mcdonalds-ravintolasta pahalla tuulella, potki ovea ja huusi henkilökunnalle. Isokokoinen ja pelottava mies meni ravintolan edessä olevalle moottoripyörätelineelle. Hän vaati kyytiä ja huusi kuljettajille. Ravintolan työntekijät, joiden kanssa keskustelimme, totesivat, että mies oli ravintolassa pahalla tuulella, haukkui ja kiusasi henkilökuntaa ja muita asiakkaita ja häntä pyydettiin poistumaan.

Kittisak Nimanong, 30, kieltäytyi antamasta miehelle kyytiä, koska hän pelkäsi turvallisuutensa puolesta ja mies oli uhkailussa ja ilmeisen päihtynyt. Turisti, joka oli raivoissaan kieltäytymisestä, hyökkäsi herra Nimanongin kimppuun useilla iskuilla kasvoihin. Nimanong meni sitten piiloutumaan auton taakse, kun turisti, joka on lähes kaksi kertaa herra Nimanongin kokoinen, haastoi hänet ja muut taksinkuljettajat nyrkkitaisteluun.

Silminnäkijät kertoivat, että turisti alkoi sitten uhkailla ja pelotella sivullisia. Lähistöllä työskennellyt liikennepoliisit ryntäsivät auttamaan, mutta mies ei suostunut rauhoittumaan. Kuten videolta näkyy, mies uhkasi myös liikennepoliisia tappeluilla.

Poliisiluutnantti Chawalit Suwanmanee ja joukko poliiseja kutsuttiin paikalle, ja upotettu toimittajamme liittyi heihin.

Mies kieltäytyi rauhoittumasta poliisin puolesta ja uhkasi sivullisia, toimittajiamme, tapahtuman tallentavia ihmisiä ja jatkoi kaikkien haastamista tappeluun. Hänet pidätettiin ja vietiin poliisiasemalle. Nimanong lähti mukaan, mutta kieltäytyi nostamasta syytteitä ja osapuolet pääsivät taloudelliseen sopimukseen ei-toivotusta hyökkäyksestä. Turisti vapautettiin vietettyään jonkin aikaa poliisiasemalla rauhoittuessaan ja todennäköisesti rauhoittuessaan.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/