Thaimaa kaatoi Singaporen Suzukin jalkapallon MM-kisoissa 3-0

Thaimaa-

Thaimaa osoitti, miksi he olivat AFF Suzuki Cup -mestareita, kun he syrjäyttivät Singaporen

Singapore kukistui 3-0 tappioon Thaimaalle viimeisessä ryhmäpelissään, minkä seurauksena se putosi lohkovaiheesta: samanlainen kohtalo koettiin viimeisessä erässä.
Se oli hyvä aloitus Singaporelta, kun he siirsivät palloa hyvin ja näyttivät uhkaavan thaimaalaista maalia. 7. minuutilla Ikhsan Fandi päästi laukauksen rangaistusalueen reunaan ja näki ponnistuksensa pelastuvan War Elephantsin ykkösessä.

Siitä eteenpäin Thaimaa alkoi kuitenkin hallita peliä, ja tämä näkyi, kun 13. minuutilla lionit epäonnistuivat kulmapotkussa, jolloin Irfan Fandi syöksyi oman verkkonsa läpi ja teki thaimaalaisille ensimmäisen maalin.

Singaporen tilanne paheni, kun selvästi hermostunut Zulqarnaen Suzliman teki kauhistuttavan virheen raivattaessa palloa, minkä ansiosta hyökkääjä Supachai Jaided pystyi hyödyntämään ja tekemään maansa toisen maalin 23. minuutilla.

Oli ilmeistä, että Thaimaan vastahyökkäykset aiheuttivat Singaporelle kaikenlaisia ​​ongelmia, ja 33. minuutilla Singaporen puolustus murtui avoimeksi, mutta Hassan Sunny nousi jälleen suureksi ja kielsi thaimaalaiset kollegansa.

Singapore vaikutti nyt välinpitämättömältä, ja kun ensimmäinen puoliaika päättyi, Thaimaa melkein lisäsi toisen, mutta huonosta rististä.
Toinen puoliaika ei poikennut paljoakaan ensimmäisestä, mutta 53. minuutilla Singaporella oli hyvä tilaisuus lähietäisyydellä tapahtuneesta vapaapotkusta, mutta se epäonnistui maalinteossa. Itse asiassa lionien tylsä ​​hyökkäys aiheutti heidän kaatumisensa yhdessä pelottavan ilmapiirin kanssa, kun 29,716 XNUMX fania sai äänensä kuuluviin.

Singapore oli pulassa ja merkit osoittivat vastustajansa uuteen maaliin. 72. minuutilla Hassan osoitti teräviä refleksiään antaakseen joukkueelleen toivon pilkkua. Mutta oli selvää, että War Elephantsilla oli paljon enemmän laatua, ja 89. minuutilla Adisak Kraisorn sinetöi joukkueensa välieriin tekemällä pelin kolmannen maalin.

 

Tilaa
SOURCEGoal.com
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/