Pattaya City korjaa 3 vesipumppuasemaa torjuakseen tulvia

Pattayan kaupungin viranomaiset tarkastavat ja korjaavat paikallisia vesiasemia

PATTAYA: – Pattaya korjasi kolme elintärkeää pumppuasemaa, jotka kärsivät vaurioista ja laiminlyönneistä.

Apulaispormestari Pattana Boonsawat johti kaupungin työntekijät Third Roadin, Bali Hain laiturin ja South Pattayan asemille 15. marraskuuta. Ne muodostavat puolet Pattayan tulvien lieventämiseen käyttämistä pumppuasemista.

Muut sijaitsevat Lan Po Marketissa Nakluassa, Pikplubin kanavalla ja Nongyai-temppelissä.

Third Roadin asema oli kärsinyt eniten vaurioista, ja sen tärkeät osat kärsivät happaman veden korroosiosta, Pattayan viranomaiset väittivät. Asemalla on keskeinen rooli tulvien hillitsemisessä Beach Roadilla, koska se vastaanottaa vettä sekä Bali Hain että Etelä-Pattayan asemilla.

Suurin osa Third Roadin asemasta oli ollut poissa käytöstä 13. marraskuuta lähtien, ja kahdella Etelä-Pattayan asemalla oli myös lukuisia rikkinäisiä pumppuja laiminlyöneiden huollon vuoksi.

Kolmannen tien aseman 14 pumpusta seitsemän oli rikki, eikä kaupungilla ollut varaosia. Ne piti valmistaa, mikä johti viivästyksiin, Pattana sanoi.

Paloauto kutsuttiin paikalle pumppaamaan vettä asemalta ennen kuin korjaustyöt saatiin päätökseen.

Etelä-Pattayan asemalla on 10 pumppua ja Bali Hain asemalla yhdeksän. Viranomaiset eivät täsmentäneet, kuinka moni niistä tarvitsi korjausta.
Urakoitsija siivosi ja siivosi myös pumppuasemien ympäristön maisemointia

Tilaa
SOURCEDaily Mail
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/