Henkilöauto törmäsi kymmenenpyöräisen kuorma-auton taakse, neljä Thaimaan kansalaista kuoli

sattahip-

Klo 2 lauantaina 30. marraskuuta 24 musta Honda Civic törmäsi hitaasti liikkuvan kymmenen pyörän kuorma-auton taakse, joka toimitti rakennustarvikkeita ja tiiliä Sukhimvit Roadilla Sattahipissa Chonburin alueella.

Kymmenpyöräisen kuorma-auton kuljettaja, joka ei loukkaantunut, Mr. Saving Saudis, 60, kertoi lähteneensä Wat Thungradista ja ajaneensa hitaasti. Hän ajoi oikealla kaistalla, kun Honda Civic törmäsi kuorma-autonsa takaosaan ukkosenkolinaksi. Mr. Saudis ajautui kuorma-autonsa yli ja astui ulos kauhistuttavalle paikalle.

Honda Civic oli puristunut lähes täysin kokoon onnettomuuden aikana. Kuljettaja ja kolme matkustajaa kuolivat välittömästi. Paikalla olevien pelastusviranomaisten mukaan kukaan heistä ei käyttänyt turvavyötä.

Saudit soittivat poliisille ja pelastusviranomaisille, jotka käyttivät XNUMX minuuttia leikkauslaitteiden avulla saadakseen vainajan ulos ajoneuvosta.

Kuolleet olivat Thongpod Pongkan, 53, Jamut Bodin, 51, Jarus Saengchai, 45, ja kuljettaja, jolla ei ollut henkilöllisyyttä tai ajokorttia. Kuljettajan uskotaan olevan XNUMX-vuotias Thaimaan kansalainen.

Poliisi ilmoitti The Pattaya Newsille uskovansa vaarallisen suuren nopeuden olleen osa kolarissa ja että kymmenenpyöräisen kuorma-auton kuljettaja ei ollut syyllinen.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/