25-vuotias thaimaalainen hukkui Jomtien Beachillä, mahdollinen itsemurha

Jomtien-

Tänä iltapäivänä 1. marraskuuta 30 kello 24 Pattaya Sea Rescue -sukellusryhmä löysi 2018-vuotiaan thaimaalaisen miehen, Mr. Veeraphat Sudjain, ruumiin noin 25 metrin päästä Jomtien Beachin rannasta Na Jomtienissa.

Ystävät ja sukulaiset olivat ilmoittaneet Sudjain kadonneeksi edellisenä iltana. Hän oli juonut ystävien kanssa, ja hänen kerrottiin olevan "pimeällä tuulella", kun hän päätti mennä uimaan noin kello 1. Todistaja kertoo, että hän ui jonkin aikaa, palasi takaisin ja päätti sitten juoda lisää.

Sitten hän päätti mennä uimaan toisen kerran ja uida kauemmas. Todistaja, jota ei nimetty The Pattaya Newsille, kertoi, että herra Sudjai huusi apua, mutta kukaan ei päässyt hänen luokseen tuolloin. Sea Rescue soitettiin, mutta he eivät voineet etsiä herra Sudjaita olosuhteiden vuoksi ennen päiväsaikaan. Sudjain ruumiin etsiminen kesti lähes seitsemän tuntia.

Herra Sudjai kantoi lompakkoaan ja matkapuhelintaan taskuissaan, mikä poliisin mukaan oli hyvin epätavallista jollekin, joka oli menossa uimaan. He tutkivat tapausta tarkemmin ja yrittävät palauttaa CCTV:n läheisestä lomakeskuksesta.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/