Yllättynyt mies löysi 14 jalkaisen Pythonin yleisestä wc:stä, upea video

Pattaya-

A local Thai resident who felt the call of nature went to a public toilet near a rest stop in Pattaya and found an unwelcome resident-a fourteen foot python curled up in the corner!

The man leapt out of the bathroom and called local authorities who called a snake catcher to remove the snake from the toilet.

The man joked with us that he relieved himself even faster when he saw the snake in the corner of the bathroom.

We shot this amazing video of the removal of the snake from the toilet.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/