Yllättynyt mies löysi 14 jalkaisen Pythonin yleisestä wc:stä, upea video

Pattaya-

Paikallinen thaimaalainen, joka tunsi luonnon kutsun, meni julkiseen wc:hen lähellä Pattayalla sijaitsevaa taukopaikkaa ja löysi ei-toivotun asukkaan - XNUMX-jalkaisen pythonin kiertyneenä nurkkaan!

Mies hyppäsi ulos kylpyhuoneesta ja soitti paikallisviranomaisille, jotka kutsuivat käärmeen sieppaajan poistamaan käärmeen wc:stä.

Mies vitsaili meille, että hän helpotti itseään vielä nopeammin nähdessään käärmeen kylpyhuoneen nurkassa.

Kuvasimme tämän hämmästyttävän videon käärmeen poistamisesta wc:stä.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/