100 vuotta vanha puu kaatuu ja tuhoaa ajoneuvon myrskyn aikana

sattahip-

Sattahipin sotilastukikohdan sisäänkäynnin luona satavuotias puu kaatui myrskyssä 22. marraskuuta 2018 noin kello 7 tuhoten täysin Toyota Camryn.

Onneksi kuljettaja, herra Sorn Pungjai, ei ollut paikalla ajoneuvossa onnettomuushetkellä. Hän oli käynyt sotilastukikohdassa työasioissa ja oli juuri äskettäin ajanut Bangkokista.

Pungjai oli ilmeisen ahdistunut autonsa katoamisesta, mutta totesi olevansa iloinen siitä, ettei hän ollut ollut ajoneuvossa onnettomuuden aikana ja että hänen vakuutuksensa kattaisi tapauksen.

 

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/