Kaksi brittiveljestä vangittiin Pattayassa, etsittiin huumerikoksista Isossa-Britanniassa

Pattaya-

Kaksi veljestä, joita poliisi etsii Merseysiden kaupungissa Yhdistyneessä kuningaskunnassa huumerikoksista epäiltyjen vuoksi, on pidätetty Thaimaassa.

Kävi ilmi, että Thaimaan maahanmuuttopoliisi pidätti Joseph ja Gregory Mulharen Wirralista 17. marraskuuta Pattayalla.

43- ja 38-vuotiaat pariskunnat ovat North Westin alueellisen järjestäytyneen rikollisuuden yksikön pidätyksessä.

Heitä epäillään kokaiinin, ekstaasin ja metamfetamiinin salakuljetuksesta Isossa-Britanniassa. Heitä syytettiin Yhdistyneessä kuningaskunnassa, kun he pakenivat maasta ja lopulta matkasivat Thaimaahan. Paikallisten lähteiden mukaan he olivat piileskellyt näkyvissä Pattayalla jonkin aikaa, kun he olivat paikallisen olutbaarin vakituisia asiakkaita LK Metron alueella.

Thaimaalainen maahanmuuttaja huomasi, että he yöpyivät Soi Bua Khaossa Etelä-Pattayalla The Link -hotellissa.

Heidän nähtiin usein käyvän Unique Blue Sports Barissa todistajien mukaan.

He huomasivat, että Thaimaan poliisi etsi heitä, ja menivät myöhemmin Wirawan Luangleun omistamaan Pratumnakin kukkulalla sijaitsevaan loft-huoneeseen 305.

Tämän kuun 18. päivänä pariskunta maksoi Wirawanille 2,000 XNUMX bahtia viedäkseen heidät Pannee Lodge -hotelliin Khao San Road Bangkokissa.

Sieltä he menivät Suvarnabhumin lentokentälle yrittäen antaa viranomaisille lipun. He vaihtoivat taksia lentokentällä ja jatkoivat Sukhumvit Suitesiin Asokessa takaisin Bangkokin keskustaan. Siellä he yöpyivät huoneissa 405 ja 406.

Klo 10 19. päivänä he kirjautuivat ulos ja menivät taksilla Panda Resortiin Don Hua Lorin alueella Chonburissa, missä heidät pidätettiin klo 2.30 seuraavana aamuna huoneessa B33.

Heidän viisuminsa on peruutettu ja heitä valmistellaan karkotettaviksi takaisin Britanniaan.

 

Merseysiden poliisi kehotti puhumaan veljille 14. marraskuuta.

Ulkoministeriö sanoi: "Autamme kahta brittimiestä heidän pidätyksensä ja pidätyksensä jälkeen Thaimaassa."

Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/