Japanilainen turisti sairaalassa vakaassa tilassa sen jälkeen, kun Tour Bus törmäsi häneen ylittäessään Beach Roadin

Raportoimme aiemmin tällä viikolla, että japanilainen turisti vietiin Memorial Hospitaliin, kun hän joutui kiertoajelubussin pyörien alle ylittäessään tietä Keski-Pattayalla keskiviikkoiltana. Olemme iloisia voidessamme kertoa, että hänen tilansa on vakaa ja hänen odotetaan toipuvan vammoistaan.

Onnettomuus tapahtui Soi 13/1 lopussa noin klo 11.30.

Noin 40-50-vuotias uhri sai päävamman.

Bussi kuuluu Sermyon Tourille – takana oleva tarra kuvasi palvelua nimellä "Expert Bus".

Kuljettaja Phaisan Saengsai, 52, kertoi olevansa matkalla Walking Streetille kiinalaisten turistien kanssa.

Hän sanoi, että jalankulkija horjui ja putosi pyöriensä alle.

Hän pysähtyi välittömästi ja meni alas tutkimaan tilannetta ennen kuin soitti poliisille ja pelastuslaitokselle. Poliisi on tutkinut tapahtuman ja tutkinut CCTV:n, eikä aio syyttää kuljettajaa, koska jalankulkija hyppäsi bussiin ja juoksi hänen eteensä.

Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/