Kambodžalainen pidätettiin 20,000 XNUMX bahtin varastamisesta Chinese Touristilta

Kambodžalainen pidätettiin keskiviikkona, koska hänen epäillään varastaneen 4,200 19,950 yuania (XNUMX XNUMX Bt) käteistä kiinalaiselta turistilta ravintolassa, jossa hän työskenteli Koh Lanilla Pattayan rannalla.

Chea Heng, 25, pidätettiin sen jälkeen, kun Jing Lin Piao teki tiistai-iltana poliisille valituksen, jossa hän väitti, että hänen laukustaan ​​varastettiin käteistä käteistä TN-ravintolan wc:ssä Haad Ta Waen Beachillä Koh Lanilla.

Jing kertoi poliisille, että hän oli ripustanut reppunsa wc-kojun eteen ja ilmestyi viisi minuuttia myöhemmin ja huomasi, että rahat olivat kadonneet.

Poliisi tarkasti turvakameroiden kuvat ja näki Chean ottavan käteistä piiloutuakseen ravintolan työntekijöiden asuintiloihin.

Lupa: The Nation

Kuva postauksen sisällön jälkeen
SOURCENation
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/