Venäläinen turisti pidätettiin, ja hänen epäillään lähettäneen kuvia sukuelimistään XNUMX-vuotiaalle tytölle

Pattaya-

19. marraskuuta 2018 venäläinen turisti Denis Galinkov pidätettiin paikallisella Jomtien-torilla Pattayan poliisin useita päiviä kestäneiden etsintöjen jälkeen.

Galinkovia syytetään sukupuolielimensä kuvien lähettämisestä ja yrittämisestä tavata XNUMX-vuotiasta tyttöä, joka on myös Venäjän kansalainen, seksiä varten.

Poliisi kertoi The Pattaya Newsille, että Galinkov tapasi tytön ja hänen äitinsä Jomtienin alueella sijaitsevassa hotellissa, jossa hän tuolloin yöpyi. Hän onnistui saamaan tyttöjen ja äitien henkilötiedot sosiaalisen median viestisovellusta varten esiintymällä opettajana ja keskustelemalla englannin opettamisesta. Äiti Rinda (koko nimi salattu) kertoi, että herra Galinkov vaikutti aluksi aidolta chat-viesteissä, mutta he ottivat nopeasti hämärän suunnan.

12. marraskuuta 2018 herra Galinkov lähetti useita valokuvia täysin erektoiduista sukuelimistään XNUMX-vuotiaalle tytölle. Hän lähetti myös useita viestejä, joissa hän ilmoitti olevansa "isompi" kuin useimmat kaverit ja että heidän pitäisi harrastaa seksiä. Äiti näki viestit ja toi asian paikalliselle poliisille.

Galinkov kertoi poliisille ja The Pattaya Newsille, että vaikka hän myönsi lähettäneensä viestit tytölle, viestit oli tarkoitettu toiselle lähettäjälle ja hän oli tehnyt virheen. Hän sanoi, ettei hän koskaan aikonut lähettää kuvia ja viestejä tytölle. Poliisi ei kuitenkaan ole vakuuttunut, koska he sanoivat, että on olemassa monia muita viestejä, jotka näyttävät osoittavan, että herra Galinkov tiesi tarkalleen, kenelle hän puhui.

Galinkov on tällä hetkellä pidätettynä ilman takuita. Häntä syytetään useista rikkomuksista, jotka liittyvät siveettömyyteen ja alle 15-vuotiaiden alaikäisten hyväksikäyttöön. Näistä syytteistä seuraa 5-20 vuoden tuomio Thaimaan vankilassa sekä sakko jopa 40,000 19 bahtia. Pattayan provinssin tuomioistuimen nykyinen 2018. marraskuuta 520 päivätty asiakirja on 2561/XNUMX. Galinkovin on määrä palata oikeuteen myöhemmin tällä viikolla. Tällä hetkellä ei tiedetä, onko hänellä asianajajaa.

 

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/