Öljyauto törmäsi pysäköityyn Pepsi-kuorma-autoon huoltoasemalla, kuljettaja kuoli

Rayong-

20. marraskuuta 2018 noin klo 2 Hino-yhtiön omistama 00-pyöräinen öljy-auto törmäsi pysäköityyn 10-pyöräiseen Pepsi-kuorma-autoon huoltoasemalla, joka sijaitsee valtatiellä numero 18 Rayong 36:n sisäänkäynnin kohdalla. Kolari tapahtui rankkasade, joka rajoitti näkyvyyttä. Silminnäkijöiden mukaan pysäköidyn Pepsi Truckin suuntavalot vilkkuivat kunnolla.

Öljyauton kuljettaja, 38-vuotias Uthai Phon, selvisi tapauksesta, ja pelastajat leikkaavat hänet veitsellä ulos hylystä. Valitettavasti hän kuoli Banglamungin sairaalassa vähän myöhemmin.

Pepsi-kuorma-auton kuljettaja, 48-vuotias Prapapatwong, kertoi, että hän oli pysäköitynä pumpun luo ja odotti polttoainetta, kun herra Phon törmäsi häneen suurella nopeudella. Mr. Prapatwong sanoi, että herra Phonin nopeudella vaikutti siltä, ​​että hän oli joko hajamielinen tai nukkumassa. Prapapatwong ei loukkaantunut onnettomuudessa.

Huoltoasemalla ollut todistaja, joka ei halunnut tulla The Pattaya Newsin nimeksi, kertoi, että herra Phon ei hidastanut vauhtia ajaessaan asemalle eikä näyttänyt edes osuvan taukojaan törmäessään Pepsi-kuorma-autoon. Molemmat kuorma-autot vaurioituivat, mutta onneksi öljy ei syttynyt tuleen.

Poliisi tutkii tapahtumassa huoltoaseman valvontakameraa.

 

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/