Pattayan poliisi päivittää Thappraya Road Police Boothin 200,000 XNUMX bahtilla

PATTAYA: – Kansallinen poliisihallitus hyväksyi 200,000 XNUMX bahtin kulutuksen Thapprayan poliisikopin päivittämiseen tehokkuuden lisäämiseksi ja partioiden tukemiseksi Pattayan poliisilaitoksen mukaan.

 

Pattayan poliisipäällikkö Pol. Eversti Apichai Krobpech ja Pattaya Tourist Police Divisionin komentaja, Pol. Everstiluutnantti Piyapong Ensarn leikkasi nauhan remontoidussa kopissa Sor Tor Ro -risteyksessä Pratamnakin kukkulalla tällä viikolla.

 

Korjauksia tehtiin kattoon, tiileihin, kylpyhuoneeseen ja maisemointiin. Koppi auttaa turisteja rutiinitiedoilla ja antaa rikosten uhreille mahdollisuuden tehdä ilmoituksia.

 

Päivittäin päivystää kolme poliisia 12 tunnin vuoroissa. Lisäksi poliisin viranomaiset totesivat, että poliisikoppi tulee olemaan partiopoliisin ja rikostentorjuntaviranomaisen lepopaikka, ja osana remonttia se sisältää mukavan alueen ja taukotilan kiireisille Pattaya-virkailijoille.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/