Jet Ski World Cup osuu Pattayan alueelle 6. joulukuuta - 9. joulukuuta

On taas se aika vuodesta yhdelle Pattayan jännittävimmistä tapahtumista.

Jet ski World Cup, johon osallistuu kilpailijoita kymmenistä maista, osuu Jomtien Beachille 6. joulukuuta - 9. joulukuuta.

Tapahtumassa on useita kilpailuja, suosittu freestyle-stunt-kilpailu, bikinikilpailu, Jomtien Beachin katumarkkinat ja paljon muuta.

Liput parhaille istumapaikoille ovat nyt saatavilla osoitteessa Jetski-worldcup.com.

Olemme liittäneet tapahtuman aikataulun.

Jet Ski World Cup 2018 -aikataulu

 

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/