Jet Ski World Cup osuu Pattayan alueelle 6. joulukuuta - 9. joulukuuta

It’s that time of year again for one of Pattaya’s most exciting events.

The Jet ski World cup, featuring racers from dozens of countries, hits Jomtien Beach on December 6th to December 9th.

The event will feature multiple races, the popular freestyle stunt competition, a bikini contest, a Jomtien Beach street market and much more.

Tickets for the best seating are available now at Jetski-worldcup.com.

We have attached the schedule for the event.

Jet Ski World Cup 2018 Schedule

 

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/