Päihtynyt venäläinen pysäytti paikallisten pakenemisen törmäys- ja juoksuonnettomuutta

Pattaya-

Kuten alun perin uutisoimme thai-versiossamme, humalainen venäläinen turisti yritti paeta onnettomuuspaikalta Walking Streetin alueella Soi Diamondin päässä Second Roadilla varhain perjantaiaamuna 16. 

 Kolarov Aleksey Petrov, 36, oli mustan Nissanin ratissa, kun Pattayan poliisin everstiluutnantti Attarot Krongrat saapui paikalle.

 Hän kieltäytyi aluksi nousemasta autostaan ​​ja kieltäytyi puhumasta poliisille. Paikalle tuotiin kääntäjä, joka onnistui rauhoittamaan Petrovin ja saamaan hänet poistumaan ajoneuvostaan.

 Paikalla olleet silminnäkijät kertoivat, että Petrov vaikutti olevan erittäin humalassa ja pystyi tuskin kävelemään tai puhumaan. Poliisi testasi hänet onnettomuuspaikalla. Poliisi ilmoitti, että hän ylitti lain salliman rajan, mutta ei kertonut tarkkaa määrää.

 Herra Petrov oli osunut toiseen ulkomaalaisen, joka oli Honda Click -moottoripyörällä. Silminnäkijät kertoivat, että pyörä oli tuolloin pysäköitynä ja toinen ulkomaalainen, jota ei tunnistettu, oli istunut heidän moottoripyöränsä selässä puhumassa ystävänsä kanssa, kun Petrov osui häneen.

 Pyörän kuljettaja löydettiin päävamman saaneena keskellä tietä, kun hänet heitettiin kohtuullisen matkan päähän, ja Sawang Boriboon -lääkärit hoitivat hänet paikan päällä.

 Tapaus sattui noin kello 5 aamulla. Petrov oli yrittänyt ajaa pois, mutta yleisö esti hänet tapahtumapaikalla, mukaan lukien paikalliset taksimoottoripyöränkuljettajat, jotka estivät häntä ajamasta pois. Herra Petrov pidätettiin ja vietiin poliisiasemalle syytteeseenpanoa varten.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/