Kaksi venäläistä turistia hyökkäsi intialaisten turistien kimppuun ilman provokaatiota pullolla, pidätetty Keski-Pattayalla

Pattaya-

Klo 11 30. marraskuuta 10 Central Pattaya Klangin ja Second Roadin risteyksessä Tops Bowling Alley -keilaradan varrella naimisissa oleva venäläinen pariskunta, joka oli vahvasti päihtynyt, hyökkäsi ryhmän keski-ikäisiä intialaisia ​​turisteja vastaan, mikä ei näyttänyt olevan mitään syytä. lasi olutpullon lähes tusinan järkyttyneen todistajan edessä.

Turistit, jotka kieltäytyivät antamasta henkilöllisyyttä ja olivat erittäin yhteistyöhaluisia viranomaisia, lehdistöä ja sivullisia kohtaan, kuten videomme osoittaa, pidätettiin lyhyen takaa-ajon jälkeen. Ainoa tieto, jonka he antoivat viranomaisille, ja he jatkoivat heille huutamista, on, että he ovat venäläisiä ja naimisissa.

Silminnäkijät kertoivat The Pattaya Newsille, että pieni ryhmä intialaisia ​​turisteja oli järjestämässä bahtibussia risteyksessä, kun voimakkaasti päihtynyt pariskunta, joka näyttää olevan yli kaksikymppinen tai varhainen kolmekymppinen, lähestyi jalkaisin Pattaya Beachin suunnasta. Silminnäkijöiden, joihin kuului useita moottoripyörätaksinkuljettajia, mukaan nainen alkoi huutaa "Venäjä, Venäjä, Venäjä" ja hyökkäsi turistien kimppuun puolitäydessä olutpullolla ja murskasi sen samalla. Miespuolinen venäläinen turisti yritti hyökätä nyrkkeillään intiaanien joukkoon, johon kuului keski-ikäisiä naisia.

Lähistöllä olleet moottoripyörätaksin kuljettajat ja muut turistit hajoittivat tappelun ja venäläinen pariskunta yritti paeta vastakkaisiin suuntiin, mutta useat moottoripyöränkuljettajat ajoivat venäläisiä takaa ja onnistuivat pidättämään molemmat fyysisesti poliisin saapumiseen asti. Lisäksi hyökkäyspaikkaa vastapäätä on liikennepoliisin laatikko, jossa useat poliisit auttoivat myös venäläisten pidättämisessä.

 

Intialaiset turistit kieltäytyivät lääketieteellisestä avusta paikan päällä eivätkä loukkaantuneet emotionaalisesta järkytyksestä huolimatta. He kuitenkin liittyivät paikallisen poliisiaseman poliisiin nostaakseen syytteen paria vastaan.

Venäläinen pariskunta, joka vaikutti olevan vahvasti päihtynyt, kieltäytyi yhteistyöstä ja jatkoi huutamista poliisille, turisteille ja toimittajillemme sylkien meitä jossain vaiheessa. (Tämä näkyy julkaisemamme videon lopussa.). Viranomaiset ovat ilmoittaneet, että pariskunta pysyy Pattayan vankilassa ja kieltäytyy yhteistyöstä viranomaisten kanssa. Lisäksi pariskunta jouduttiin sijoittamaan eristykseen, koska he yrittivät hyökätä muihin vankeihin. Venäjän suurlähetystöön on otettu yhteyttä, ja se lähettää edustajansa maanantaina yrittämään puhua pariskunnan kanssa.

Poliisi ilmoittaa nostavansa venäläisiä syytteeseen ja syytteeseen lain täysimääräisesti.

Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/