Kaksi väliaikaista Pattayan kaupungin poliisin työntekijää pidätettiin kiinalaisten turistien sakkojen tai kiristämisestä Bali Hain laiturilla

Pattaya:

Kaksi Pattaya Cityn väliaikaista työntekijää pidätettiin, koska heidän väitetään kiristäneen rahaa kiinalaisista turisteista, jotka jäivät kiinni roskauksesta Bali Hain laiturilla.

Poliisi ja Pattayan kaupungin erityisosasto pidätti Wissanu Ketmuenwain, 27, ja Krirkchai Khanthawongin, 24, ja vietiin Pattayan poliisiasemalle kuulusteltavaksi klo 11 30. marraskuuta 9.

Pidätykset tehtiin sen jälkeen, kun thaimaalainen opas johti kaksi kiinalaista turistia tekemään valituksen poliisiasemalle torstaina 8. marraskuuta 2018. Raportoimme tapauksesta aiemmin edellisenä päivänä.

Kaksi turistia sanoi, että heille määrättiin sakot tupakantumpien pudotuksesta Bali Hain laiturille, mutta kaksi, jotka väittivät olevansa Pattayan kaupungin virkamiehiä, eivät antaneet heille kuitteja. Lisäksi heillä ei ollut yllään kunnollisia univormuja ja he välähtivät hetkeksi sitä, mitä turistit tuolloin uskoivat olevan virallinen rintanappi.

 

Turisteilta veloitettiin 4000 bahtia lain mukaisen 2000 bahtin sijaan. Turistit näkivät tapauksen jälkeen kyltin, joka on sekä mandariinikiinaksi että thaiksi, ja päättivät valittaa oppaalleen. Opas vei heidät poliisiasemalle valittamista varten. Tämän jälkeen poliisi tarkasti CCTV:n laiturilla ja tunnisti kaksi väärennettyä poliisia.

Pattaya City sanoi, että nämä kaksi olivat väliaikaisia ​​työntekijöitä, jotka palkattiin kolmannen yrityksen kautta pitämään laituri puhtaana (ensisijaisesti talonmiestyö), eikä heillä ollut valtuuksia pidättää tai periä sakkoja Pattayan kaupungin virkamiehinä.

Hallinto lopetti työsuhteen välittömästi ja heitä syytettiin rikoslain 145 §:n vastaisesta laittomasta toiminnasta virkamiehenä ilman valtuutusta.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/