Paikallinen Etelä-Pattaya DJ murhaa tyttöystävänsä ja sitten itsemurhan viisivuotiaan pojan huoltajuudesta

Pattaya-

Etelä-Pattayan kiekkoilija murhasi tyttöystävänsä ennen kuin käänsi aseen itseään vastaan ​​kaupunkitalossa Pattayassa 9. marraskuuta 2018 varhain aamulla.

Nong Pruen poliisi ja rikostekniset ryhmät pääsivät Pattha Estaten lukittuun toisen kerroksen makuuhuoneeseen, kun naapurit kuulivat kolme laukausta ja huudon ja he soittivat poliisille.

Kuollut mies makasi kuolleen naisen päällä.

Hän oli 32-vuotias Jirawan tai "Dao" Abdulmajid, ja häntä oli ammuttu kerran selkään ja kerran niskaan.

Hän oli 46-vuotias Thanet tai "Ton" Khamdaeng, jolla oli ampumahaava päähän. Hänet tunnettiin melko hyvin paikallisella thaimaalaisella DJ-piirillä Pattayalla.

Läheinen ystävä nimeltä Chanasin, 50, kertoi puhuneensa Tonille kello 3 Line-sovelluksen kautta. Hän oli hahmotellut monia kohtaamiaan ongelmia, mukaan lukien viisivuotiaan poikansa hoito. Chanasin kertoi lehdistölle, että parilla oli ollut useita ongelmia ja he harkitsivat eroa. Chanasin totesi, että näytti siltä, ​​että riita oli huoltajuudesta ja siitä, kuka huolehtisi viisivuotiaasta pojasta.

Ton ei kuitenkaan maininnut harkitsevansa itsemurhaa. Ei tiedetä, oliko kiistassa mukana huumeita vai viinaa. Edellä mainittu poika asui sukulaisen luona riidan aikaan eikä ollut kotona.

Nyt pojalla ei ole vanhempia traagisen tilanteen jälkeen. Sukulaiset hoitavat poikaa tällä hetkellä.

Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/