Paikallinen Pattayan asukas valittaa karaokesta, joka rikkoo Thaimaan lakia

Pattaya-

Pattaya Newsiin otettiin yhteyttä tänä aamuna, 5. marraskuuta 2018, noin klo 9, yhdessä muun paikallisen lehdistön kanssa kantelusta rouva Naruemol Khamlalta, 00-vuotiaalta, thaimaalaisen yhteisön pitkäaikaiselta asukkaalta, joka sijaitsee lähellä 60rd Roadia. lähellä Keski-Pattayaa. Asukkaiden yhteisöllä on koteja ja asuntoja karaoken takana, englanniksi Fahrenheit. Pattaya News kiersi paikkaa, joka suljettiin saapuessamme noin klo 3, rouva Khamlan kanssa.

Kuvassa - Mrs. Naruemol Khamla, 60, oli huolissaan paikallinen Pattayalainen.

Rouva Khamla toteaa Karaonke on avoinna joka päivä klo 8 asti Thaimaan lain vastaisesti, puhaltaen kovaa musiikkia ja kaatamalla humalaisia ​​paikallisia ja turisteja pienen yhteisön kaduille. Hän kertoo, että humalaiset suojelijat ovat aiheuttaneet omaisuusvahinkoja ja ahdistelleet kouluun meneviä lapsia. Hän sanoi, että tämä on jatkunut noin seitsemän kuukautta ja on äskettäin saavuttanut kiehumispisteen.

Hän sanoo, että Karaoken omistajat ovat pelänneet muita asukkaita olemaan valittamatta, mutta hän ei pelkää julkisuuteen menoa. Hän kertoo, että valitukset on annettu paikallisille viranomaisille, mutta toistaiseksi karaokea ei ole saatu lainvoimaiseksi. Hän toivoo, että menemällä paikalliseen mediaan viranomaiset tutkivat asianomaisten asukkaiden valitukset.

Karaoken omistajat ovat kieltäytyneet kommentoimasta tässä vaiheessa.

Pattaya News tarjoaa lisäpäivityksiä, kun saamme ne Karaokelta ja paikallisilta viranomaisilta.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/