Thaimaan kulttuuriministeri ilmoittaa museosäätiön ja suuren turistikohteen perustamisesta Tham Luangin luolassa, jossa kuuluisa jalkapallojoukkueen pelastus tapahtui

CHIANG RAI – Thaimaan kulttuuriministeriö on valmistellut Tham Luang-Khun Nam Nang Non -kansallispuiston nostamista toimivaksi turistinähtävyykseksi.

Kulttuuriministeri Weera Rojpojanarat vieraili Chiang Rain Tham Luang-Khun Nam Nang Non -kansallispuistossa seuratakseen matkailun parannuksia.

Hän toi selonteon nuorten jalkapallojoukkueen äskettäisestä pelastuksesta Tham Luangin luolasta alueelle, koska sitä on tarkoitus käyttää alueen matkailun edistämiseen.

Tham Luang-Khun Nam Nang Non -kansallispuistoon on suunniteltu museo muistelemaan siellä tapahtunutta historiallista tapahtumaa.

Chiang Rai on julistettu ympäristöturismin sekä taiteen, kulttuurin ja historiallisten yhteyksien kaupungiksi, sillä se rajoittuu Myanmarin, Luang Prabangin ja muiden pohjoisten Phayaon ja Nanin provinssien kanssa.

Kansallisen taiteilija Chalermchai Kositpipatin johtaman suunnitellun pelastusmuseon ja Sgt Samin patsaan rakentaminen on alkanut paikassa lähellä Tham Luangin luolaa Mae Sain alueella, ja sen odotetaan valmistuvan 4–5 kuukaudessa.

Paikalliset taiteilijat, kansallispuistojen, villieläinten ja kasvien suojelun osaston sekä kuninkaallisen metsäosaston korkeat virkamiehet kokoontuivat Tham Luang-Khun Nam Nang Nong -metsäpuiston luolan ulkopuolelle käynnistämään projektin 2. elokuuta 2018.

Keskuksessa muistetaan Moo Paa Academy -seuran 12 nuoren jalkapalloilijan ja heidän valmentajansa eeppistä pelastusta, jotka olivat loukussa tulvivassa luolassa 23.–10.

Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/