Pattayan lautta Hua Hiniin avataan uudelleen lähes kahden kuukauden sulkemisen jälkeen

Pattaya-

Lautta Hua Hiniin Bali Hai Pier -laiturilta on avattu uudelleen 1 lähes kahden kuukauden sulkemisen jälkeen. Lautan takana oleva urakoitsija, Royal Passenger Lines, totesi, että sulkeminen johtui sadekaudesta ja vaarallisista vesiolosuhteista.

Matkailuviranomaiset kuitenkin totesivat, että kysymys ei ollut säästä, vaan asiakkaiden laskusta urakoitsijan puutteellisen markkinoinnin vuoksi. Royal Passenger Lines ei kuitenkaan myöntänyt tätä että uudelleen avaamisen yhteydessä he ovat aloittaneet Facebook-markkinointikampanjan ja tekevät yhteistyötä paikallisten matkailutoimistojen kanssa lautan mainostamiseksi.

Toimittajat, mukaan lukien The Pattaya News, kutsuttiin tämän päivän pehmeään avaukseen/uudelleenjulkaisuun. Alkuperäinen avajaispäivä ilmoitettiin marraskuun 17. päiväksi, mutta Royal Passenger Linesin viranomaiset ilmoittivat olevansa nyt valmiita liiketoimiin. Noin viisikymmentä matkustajaa odotti ja oli valmiina klo 1 Hua Hinin lautalle.

Lautta lähtee päivittäin klo 1 tällä hetkellä, lippuja voi ostaa suoraan Bali Hain laiturilta. Hinta on 00 bahtia economy-istuimesta, 1250 bahtia liiketoiminnasta mukavammilla istuimilla ja lisämukavuuksilla ja 1550 14,000 bahtia alkaen suljetusta VIP-huoneesta. Matka-aika on noin kaksi tuntia.

Lippuja voi ostaa jopa tuntia ennen lähtöä.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/