Hotellipalo Jomtienissa panikoi turisteja ja aiheuttaa kaaosta, ei henkilövahinkoja

Jomtien-

Eilen aamulla klo 1, Halloween, Grand Jomtien Palace -hotellin vieraita kohdeltiin väärällä Halloween-yllätyksellä, kun viallinen katkaisija laukaisi tulipalon hotellissa.

Tulipalo aiheutti sähkökatkoksen ja täydellisen sähkökatkoksen hotellissa, kun käytävät täynnä savua ja paniikkiin joutuneet vieraat, joista osa oli pukeutunut vain alusvaatteisiin, yrittivät paeta lähes pilkkopimeiden käytävien läpi. Hätävalaistus kuitenkin toimi oikein.

Poliisi ja palokunta reagoivat nopeasti paikalle ja auttoivat turisteja ulos rakennuksesta. Palo saatiin sammutettua nopeasti, eikä henkilövahinkoja tai kuolemantapauksia kerrottu. Palo syttyi hotellin 12. kerroksen sähkökatkaisuhuoneeseen, ja palomiehet onnistuivat hillitsemään palon huoneessa. Kaupungin palotarkastajat suunnittelivat tapauksen täydellistä tutkintaa päivänvalossa.

Vuonna 1997 toisessa Jomtienin hotellissa syttynyt tulipalo Royal Jomtien Resort -hotellissa tappoi yli sata ihmistä kaupunkia ravistelevassa tapahtumassa, jonka pitkäaikaiset ulkomaalaiset ja asukkaat muistavat vielä tänäkin päivänä. Tapahtumassa hotellin johto oli ketjuttanut ja lukinnut palo-uloskäynnit ja portaat, jotta ihmiset eivät lähtisi hotellista maksamatta laskuaan, mikä johti massiivisiin ihmishenkien menetyksiin. Onneksi kaikki porraskäytävät ja palo-uloskäynnit olivat asianmukaisesti huollettuja ja auki viime yön tapahtuman aikana.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/