Filippiiniläinen turisti törmäsi tien ylittäneeseen ajoneuvoon Pattayalla ja loukkaantui vakavasti.

Pattaya-

Kello 12 eilen illalla, 30. lokakuuta 29 Pattayassa lähellä Soi Thepthi 2018:ää, filippiiniläinen turisti törmäsi ylinopeutta ajamaan 9-vuotiaan thaimaalaisen miehen kuljettamaan ylinopeutta neljän ystävänsä kanssa ja loukkaantui vakavasti.

Maria Rosario Paloma ja hänen ystävänsä olivat ylittämässä tietä, kun Ekpong Pibulratin, 37, kuljettama Toyota törmäsi häneen yrittäessään väistää heidän ympärillään sen sijaan, että he olisivat hidastaneet nopeutta päästäkseen tien yli. Ms. Paloma, jonka ikää ei kerrottu Pattaya Newsille, sai svakavia niska- ja selkävammoja tapahtumapaikalla. Hänet vietiin paikalliseen sairaalaan ensiapuun ja leikkaukseen. Hän on kriittisessä tilassa 30.

Pibulratin huume- ja viinatesti oli negatiivinen onnettomuuspaikalla. Silminnäkijät kuitenkin kertoivat, että hän ajoi erittäin suurella nopeudella ja turistiryhmä oli hyvin näkyvissä kadun ylityksessä. Silminnäkijöiden mukaan turistit näkivät hänen tulevan ja kieltäytyvän rikkoutumasta ja yrittivät juosta, mutta herra Pibulrat, joka yritti vääntää heidän ympärillään, osui silti Palomaan suurella nopeudella.

Pibulrat törmäsi sitten tien sivuun. Hän oli vahingoittumaton. Hän aiheutti lieviä vaurioita tien varteen pysäköityyn ajoneuvoon ja moottoripyörään.

Poliisi tutkii CCTV:tä päättäessään lisäsyytteistä.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/