Libanonilainen turisti puukotettiin Pattayalla myöhäisillan riidan aikana kahden thaimaalaisen miehen kanssa

Pattaya-

Libanonilainen turisti, 29-vuotias Mohamed El Wazzi, puukotettiin hänen ruumiinsa vasempaan kylkeen viime yönä varhain 27. lokakuuta 2018 kello 2 Family Martin edessä Pattayassa sen jälkeen, kun hänen kanssaan oli kiista. kaksi thaimaalaista miestä.

Wazzi, joka vaikutti juoneen runsaasti, vietiin paikalliseen sairaalaan hoitoon. Veitsen haava oli onneksi välttänyt aiheuttamasta hänelle merkittäviä pitkäaikaisia ​​vahinkoja.

Silminnäkijät kertoivat, että herra Wazzi oli ostoksilla Family Martissa, kun hän sai isuulliseen kiistaan ​​kahden thaimaalaisen miehen kanssa. Sekalaiset uutiset kertoivat, että thaimaalaiset miehet tulivat Family Martiin huutaen herra Wazzille ja sanomalla, että tämä kaatoi heidän moottoripyöränsä ulkona humalassa ja vaati anteeksipyyntöä englanniksi ja herra Wazzi kieltäytyi.

 Kun herra Wazzi lähti kaupasta, thaimaalaiset miehet vaativat jälleen anteeksipyyntöä ja kun Wazzi vielä kerran kieltäytyi, he joutuivat fyysiseen riitaan. Herra Wazzi, joka oli paljon suurempi kuin molemmat thaimaalaiset miehet alkoivat todistajien mukaan voittaa heidät. Tässä vaiheessa yksi thaimaalainen mies otti veitsen ja puukotti häntä ja he pakenivat moottoripyörällä.

Mr. Wazzi oli hämmentynyt, päihtynyt ja epäjohdonmukainen eikä kyennyt kertomaan versiotaan tapahtumista tapahtumahetkellä. Poliisi tarkastelee CCTV:tä ja puhuu herra Wazzin kanssa tänään, kun hän toipuu sairaalassa.

Me täällä Pattaya Newsissa tarjoamme lisää päivityksiä, kun ne tulevat tähän tarinaan.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/