Apple avaa ensimmäisen virallisen myymälän Thaimaassa Bangkokissa 10. marraskuuta tänä vuonna

Applen ensimmäinen myymälä Thaimaassa avataan 10. marraskuuta Bangkokissa Iconsiamissa.

Apple Thailand vahvisti päivämäärän lausunnossaan torstaina 25. lokakuuta 2018 Bangkokissa.

Yhtiö sanoi, että joenvarsimyymälä voisi tarjota inspiraatiota monille ihmisille oppiakseen teknologiaa.

Applen tuotteiden myynnin lisäksi myymälässä on myös Genius Bar, joka auttaa Applen käyttäjiä palveluissa ja ohjelmistoissa.

Apple Thailand sanoi, että koulumatkat ovat tervetulleita myymälään.

Apple Thailand lisäsi myös, että myymälän henkilökunta on valmiina auttamaan käyttäjiä saamaan tuotteet käyntiin, ja paikalla on myös asiantuntijatiimi, joka neuvoo yritysten liiketoimintaratkaisuja.

Tilaa
SOURCEApple Thaimaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/