Paikalliset asukkaat Floating Marketin lähellä valittavat kaupungin viranomaisille torista, joka tulvii kylään

Pattaya-

Pattayan suositun turistikohteen The Floating Market takana sijaitsevan pienen kylän asukkaat Moo 4 -kadulla ovat ottaneet yhteyttä kaupungin hallitukseen valittaakseen jatkuvista tulvista ja heidän koteihinsa aiheutuneista vahingoista, jotka johtuvat kelluvien markkinoiden järvistä ja joista, jotka valuvat suoraan heidän vesistöihinsä. omaisuutta. He kertoivat yrittäneensä keskustella kelluvien markkinoiden omistajien kanssa aiemmin, mutta markkinat kieltäytyvät kuuntelemasta heidän valituksiaan ja huoliaan, joten he ovat kääntyneet kaupungin puoleen saadakseen apua. Asukkaat, joita on yhteensä noin viisikymmentä, kertovat, että tämä on jatkunut pitkään.

Apulaispormestari Ronawit Ekkachong kiersi kylää ja kelluvien markkinoiden ympäristöä iltapäivällä 22 paikallisten asukkaiden, poliisin, kelluvien markkinoiden johdon ja lehdistön kanssa.

Lähes viisikymmentä kotia on vaurioitunut torilta valuvan veden takia ja useat tiet ovat vaurioituneet pahoin. Tämän huomasivat lehdistö sekä apulaiskaupunginjohtaja ja hänen henkilökuntansa.

Apulaiskaupunginjohtaja sanoi, että Floating Marketin eteen asennetaan välittömästi viisi vesipumppua, jotka markkinoiden johto maksaa, jotta ongelma voidaan ratkaista. Lisäksi, kun pumput on asennettu, asukkaat ja apulaiskaupunginjohtaja tapaavat vielä kerran matkailukohteen johdon varmistaakseen, että ongelma ratkeaa asianmukaisesti.

Ei ollut selvää, maksaako kelluvat markkinat kyläläisille korvauksia asukkaiden kodeille jo aiheutuneista vahingoista.

Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/