Pattayan liikennepoliisin päällikkö tapaa Pattayan terminaalin 21 johdon keskustellakseen ostoskeskuksen aiheuttamista suurista liikenneongelmista

Pattaya-

Pattayan liikennepoliisin päällikkö pyysi kiireellistä kokousta tänä iltapäivänä noin klo 1 Pattayan Terminal 00 -ostoskeskuksen johdon kanssa keskustellakseen yleisön ja kaupungin viranomaisten tärkeimmistä huolenaiheista ostoskeskuksen Pattayassa aiheuttamista liikenneongelmista.

Lokakuun 19. päivänä avattu ostoskeskus oli varmasti suosittu kymmenien tuhansien paikallisten asukkaiden, turistien ja thaimaalaisten kanssa eri puolilta maata vierailemaan kalliissa ja kauniissa uudessa ostoskeskuksessa. Arviot kauppakeskuksesta olivat lähes kaikkialla positiivisia, ja niissä kehuttiin ulkoasua, myymälävalikoimaa, arkkitehtuuria, ruokakenttää ja muuta. Arvostelut kauppakeskuksen aiheuttamasta liikenteestä olivat kuitenkin yleisesti negatiivisia.

Sosiaalisen median käyttäjät ottivat yhteyttä moniin suosittuihin ulkomaalaisten ja thaimaalaisten ryhmiin ja valittivat äänekkäästi ja pitkään ja totesivat, että se oli pahinta, mitä he olivat koskaan nähneet Pattayalla. Koko viikonlopun ajan liikenne oli peräkkäin useiden kilometrien ajan lähes joka suuntaan ja oli lähes pysähdyksissä. Paikalliset asukkaat ilmoittivat, etteivät he päässeet töihin tai suorittamaan yksinkertaisia ​​​​asioita. Keskustelemamme moottoripyörätaksinkuljettajat totesivat, että edes moottoripyörästä ei ollut apua pysähdyksissä olevan liikenteen läpi ja se vaikutti heidän liiketoimintaansa.

Thaimaan liikennepoliisin päällikkö totesi, että vaikka hän koki henkilökuntansa ja tiiminsä valmistautuneen avajaisviikonloppuun, he eivät olleet ennakoineet kauppakeskuksessa vierailevien ihmisten määrää. Lisäksi hän totesi lehdistölle, että Terminaali 21 ei ollut valmistautunut riittävästi liikenteeseen, joten kokoukseen.

Terminaali 21 Pattaya on suostunut maalaamaan selkeästi punaisia ​​ja valkoisia ei pysäköintialueita pienelle tielle, joka muodostaa sisäisen silmukan koko terminaalissa 21. Tämä silmukka oli suuri ongelma koko viikonlopun ajan, koska monet ihmiset pysäköivät autonsa sivulle tai pysäköivät silmukan. odottamassa ihmisten noutoa tai jättämistä pois liikenteen lisäämiseksi. Pysäköintikiellon tai pysähdyksen täytäntöönpanoa tällä silmukalla valvotaan tiukasti, ilmoittavat liikennepoliisi ja ostoskeskuksen johto.

Lisäksi tällä viikolla rakennetaan selkeästi maalatut kävelytiet, jotka tarjoavat jalankulkijoille keskeisen pisteen ylittää kadun päästäkseen kauppakeskukseen. Liikennepoliisin mukaan jalankulkuteiden puute aiheutti myös suuria liikenneongelmia ja hämmennystä koko viikonlopun.

Lopuksi kauppakeskus on ollut auki vasta kolme päivää ja liikennepoliisi ja kauppakeskuksen johto uskovat, että liikenneongelmat eivät ole jatkossa yhtä vakavia, kun uuteen kauppakeskukseen halukkaiden määrä vähenee.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/