Viikonloppuna turistien määrä lisääntyy huomattavasti Koh Larnilla, turistipoliisi auttaa turisteja laiturilla koko viikonlopun

Pattaya-

Tänä viikonloppuna vietettiin Hänen Majesteettinsa Kuninkaan kuoleman vuosipäivää pitkään julkisesti, ja sen seurauksena monet turistit käyttivät tilaisuutta vierailla Koh Larnilla.

Turistipoliisi auttoi koko viikonlopun Bali Hai Pier -laiturilla auttaen lisääntyneitä turisteja, sekä thaimaalaisia ​​että ulkomaalaisia, nousemaan veneisiin ja nousemaan veneistä sekä tarjoamaan apua ongelmissa, kuten lämpöuupumus ja hämmentyneet tai eksyneet turistit.

Turistipoliisi kertoi Pattaya Newsille, että yli 21,935 XNUMX ihmistä matkusti lautalla Koh Larniin lomaviikonloppuna. Rannat olivat täynnä ja turistipoliisin avustuksella he ilmoittivat ilomielin, että kyseessä ei ollut suuria ongelmia tai rikollisuutta.

Lisäksi näytti siltä, ​​että kaupunki ja henkilökunta ennakoivat turistien kasvavaa kysyntää etukäteen, eikä näkyviä merkkejä roskista, roskista tai roskista näkynyt Koh Larnin luonnonkauniilla ja suosituilla rannoilla viikonloppuna.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/