Apulaispormestari kiertää paikallisia Jomtienin rantoja ja kannustaa turisteja käymään uimassa

Jomtien-

Apulaispormestari Boonsart Sawat vei paikalliset toimittajat ja uutisorganisaatiot kiertueelle Jomtienin alueen rannoille tänään 16. lokakuuta 2018.

Hän totesi haluavansa näyttää turisteille ja paikalliselle medialle, että kielteisistä tiedotusvälineistä huolimatta vesi ja ranta olivat puhtaita ja tunnelma oli täydellinen turisteille, jotka halusivat nauttia kauniista lomasta.

Hän huomautti lehdistölle useita turisteja, mukaan lukien lapset, jotka uivat onnellisesti kirkkaalta ja roskattomalta vedessä. Hän huomautti myös, että rannalla ei ollut merkkejä roskista tai roskaamisesta ja että uusi sakko- ja tiedotusohjelma roskaamisen ja tupakoinnin kieltämisestä rannalla toimi.

Hän totesi, että kaikkien turistien tulisi tulla rentoutumaan paikallisilla rannoilla, ja rohkaisi heitä tulemaan katsomaan itse.

Toimittajan huomautus: Kiertueelle valitut rannat valittiin apulaispormestariin. Pyynnöt vierailla muilla alueen rannoilla, jotka ovat olleet viime aikoina lehdistössä mahdollisen jätteen ja vaarallisten olosuhteiden vuoksi, hylättiin.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/