Kiinan turistivalitus sakkojen roskauksesta johtaa matkaoppaiden maahanmuuttopidätyksiin ja matkanjärjestäjien sakkoihin

Kun kiinalainen turisti jäi kiinni roskauksesta Pattayalla, tiesi hän, että hänen valituksensa johtaisi maahanmuuttopäällikölle sekä kahden henkilön pidätys ja matkatoimiston syytteeseenpano. 

 

Kiinalainen Yu Jiang Min myönsi heittäneensä roskia sinne, missä hänen ei olisi pitänyt olla Bali Hain satamassa, ja "tessakit" (kunnan virkamies) huomasi hänet tehneen niin. Poliisi lähestyi häntä ja vaati häntä maksamaan sakkoa roskauksesta, jonka maksamista herra Min ei vastustanut.

Hänen veneensä oli lähdössä, joten hänen kiertueensa kaksi opasta – Jiang Yu Hang ja Udom Sae-Yia – sanoivat selvittävänsä hänelle sakon.

He saivat kuitin, mutta Ju Jiang Min huomasi, että hänen maksettava summa oli 3,000 XNUMX bahtia, ja sitä oli muutettu papereissa.

Oppaat sanoivat tehneensä hänelle palveluksen ja neuvottelivat maksun alas 5,000 2000 bahtista. Kuitenkin herra Min, joka osaa lukea englantia, näki selvästi kyltit, jotka kertoivat laiturissa olevan sakon XNUMX bahtia.

Hän oli tyytymätön ja meni myöhemmin poliisille, jossa havaittiin, että sakkoa oli itse asiassa muutettu 2,000 XNUMX bahtista, jotta oppaat saattoivat tienata ylimääräistä rahaa.

Huijaus johti kenraalimajuri Surachate Hakparniin, maahanmuuttoviraston uuteen johtajaan, joka ilmoitti pidätyksistä tänään, 11. lokakuuta 2018, ja molemmat oppaat pidätettiin sen jälkeen, kun heidän todettiin työskentelevän laittomasti väliaikaisilla viisumeilla ja heitä syytettiin edelleen valtion asiakirjojen peukalointia. Toinen miehistä oli Kiinan kansalainen.

Lisäksi yritys, jonka he työskentelivät "Thai How Are You Co Ltd:lle", jonka kotipaikka on Wang Thong Lang, joutuu syytteeseen laittomien työntekijöiden palkkaamisesta. Yrityksen omistaja nimettiin Wichian Phromwichaiksi, joka on Thaimaan kansalainen.

Valtava vinyylitaulu pidätyslehdistötilaisuudessa julisti "laittomat oppaat pidätettiin hienosta viulusta".

Kenraalimajuri Surachate on todennut, että ulkomaalaiset, jotka työskentelevät heille kiellettyissä töissä, kuten matkaoppaana, karkotetaan ja asetetaan syytteeseen.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/