Uusi Pattayan pormestari määrittelee Pattayan tärkeimmät prioriteetit: ETY, jäte-/tulvahallinta ja liikenteen hallinta

Pattaya-

Tiistaina 9. lokakuuta 2018 Pattayan uusi pormestari Sontaya Kunplome, 55-vuotias, esitti tämänhetkiset prioriteettinsa Pattayassa.

Ensisijaisena tavoitteena on tukea hallituksen itäistä talouskäytävää koskevaa suunnitelmaa, joka sisältää nopean rautatielinjan suunnittelun Pattayasta Bangkokiin ja mahdollisesti muualle maahan, U-Tapeo Pattayan lentokentän kehittämisen ja laajentamisen, Laemin edelleen kehittämisen. Chabangin satama ja Pattayasta todellinen "älykäs kaupunki" nopeiden laajakaistayhteyksien ja teknisten ominaisuuksien suhteen.

Toinen prioriteetti on ratkaista jatkuvat päänsäryt sekä tulvat ja jätehuoltoongelmat, joista kaupunki on kärsinyt viime vuosina.

Kunplome totesi, että jatkuvat tulvat ovat vahingoittaneet kaupungin mainetta ja vahingoittaneet sen imagoa sekä paikallisten että turistien keskuudessa. Hän totesi, että jatkuvat pysäytys-/käynnistystoimenpiteet ongelman korjaamiseksi olivat parhaimmillaan vain väliaikaisia ​​nauhaapuvälineitä, ja täydellinen ja jäsennelty tutkimus jätehuollon asiantuntijoiden kanssa kehitetyllä suunnitelmalla tulee olemaan hänen suunnitelmansa kärjessä. (Toimittajan huomautus: Keskiviikkoaamuna, lokakuun 10. päivänä, kymmenet jätehuollon asiantuntijat kokoontuivat Pattayan ranta-alueille tutkimaan ja antamaan ehdotuksia, joista monet olivat lentäneet kaukaisista paikoista.)

Uusi pormestari lupasi myös puuttua jätehuoltoongelmiin. Hän totesi, että keskeinen osa ongelmaa oli juhlapyhinä ja viikonloppuisin, ja urakoitsijoilla oli täsmälleen samat aikataulut ja henkilöstömäärä kuin tavallisena päivänä, ja tämä oli ensisijainen syy kertymiseen.

Lopuksi hän lupasi ottaa huomioon meneillään olevat kuljetus- ja liikenteenhallintaongelmat, erityisesti suurten tapahtumien, kuten tulevan High Season Pattaya Countdown Festivalin, aikana.

 

Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/