Gang street taistelu johtaa kahden turistin kuolemaan ristitulessa ja useita muita loukkaantui

Thaimaan poliisi kertoi maanantaina, että 42-vuotias intialainen oli kahden kuolleen ulkomaalaisen turistin joukossa ja viisi muuta, mukaan lukien kaksi intialaista, loukkaantui vakavasti kahden kilpailevan jengin välisessä ammuskelussa.

Ammuskelu tapahtui eilen illalla kadulla Centara Watergate Pavillion -hotellin takana Ratchathewin alueella, jossa turistibussit olivat pysäköityinä, Bangkok Post raportoi.

Intialainen Gakhrejr Dheeraj ja Laosin turisti Keovongsa Thonekeo, 28, kuolivat sairaalassa, jossa muita loukkaantuneita hoidetaan.

Ristitulessa loukkaantui kaksi thaimaalaista, kaksi intialaista ja yksi laolainen. Kaikki vietiin läheiseen sairaalaan, kerrotaan poliisiviranomaisia ​​lainaten.

Intiaanit olivat osa turistiryhmää, joka oli juuri syönyt illallisen kauppakeskuksen intialaisessa ravintolassa ja odottivat bussiaan parkkipaikalla.

Kun he olivat siellä, kaksi ryhmää nuoria miehiä nousi läheisestä snookerklubista parkkipaikan vieressä olevalle kujalle, poliisin kenraalimajuri Senit Samararn Samruajkit sanoi.

He aloittivat taistelun, joka kärjistyi nopeasti aseelliseksi taisteluksi, Samruajkit sanoi.

Silminnäkijöiden mukaan noin 20 pistooleilla, veitsillä ja kepeillä aseistettua miestä juoksi klubista kadulle, hän sanoi ja lisäsi, että myös kolme miestä avasi tulen.

Ryhmän jäsenet pakenivat poliisin saapuessa paikalle, eikä ketään heistä saatu kiinni.

Poliisi ei ole vielä tunnistanut käytettyjen kiväärien tyyppiä, mutta AK47-rynnäkkökivääristä löydettiin käytettyjä ammuksia.

Poliisi ilmoittaa tunnistaneensa pääepäillyt, jotka olivat snooker-seuran vakituisia pelaajia, ja riita koski snooker-peliä, joka kärjistyi aseelliseksi katutaisteluksi. He sanoivat, että tappajat pidätetään pian ja poliisi on jäljillä.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/