Valitus temppelien kellojen soittojen määrästä johtaa asunnonomistajan maahanmuutto- ja hotellilakiin

Bangkok-

 

Poliisi tarkistaa, onko maahanmuuttolakeja rikottu sen jälkeen, kun on tehty valituksia temppelin kellon soimisesta ennen aamunkoittoa Wat Sain taloyhtiön lähellä Bangkokin Rama III -alueella.

Maahanmuuttoviraston päällikkönä toimiva kenraalimajuri Surachate Hakparn sanoi perjantaina, että virkamiehet tarkistavat, oliko taloyhtiön omistaja, josta meluvalitus tehtiin, ilmoittanut maahanmuuttovirastolle siellä nyt oleskelevasta ulkomaalaisesta, jonka väitetään tekevän. valituksen ja väitettiin oleskelevan siellä ilman kuukausivuokrasopimusta, mikä on hotellilain ja Thaimaan lain vastaista.

Virkamiehet myös tarkistavat, oliko ulkomainen vuokralainen ilmoittanut maahanmuuttovirastolle oikean osoitteensa viimeisen 90 päivän aikana. Jos ei, ulkomaalaista vuokralaista voi kohdata viisumin peruuttaminen ja karkottaminen, Surachate lisäsi.

Meluvalitukset saivat Bang Kho Laemin piiritoimiston varoittamaan temppeliä. Temppelin apotti neuvoi sitten munkkeja pitämään äänenvoimakkuuden alhaalla. 1.2 metriä korkeaa kelloa soitetaan joka päivä kello 4 buddhalaisen paaston aikana.

Päätettiin, että 10. lokakuuta pidettäisiin kokous taloyhtiön, temppelin, piiritoimiston ja lähialueen asukkaiden kesken tämän asian ratkaisemiseksi. Ulkomaalaista, jonka väitetään tehneen valituksen, ei ole toistaiseksi nimetty, vaikka järkyttyneet sosiaalisen median käyttäjät ovat useaan otteeseen vaatineet nimensä julkistamista.

The Nationin luvalla.

SOURCENation
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/