Venäläinen mies pidätettiin Pattayassa Interpolin määräyksellä huumekaupasta

Pattaya-

Keskiviikkona 3. lokakuuta 2018 Chonburin poliisi pidätti Vitalil Trofimovin, joka on yli kolmekymppinen saatuaan Venäjän suurlähetystöltä pyynnön paikantaa hänet INTERPOLin luvalla.

Häntä syytetään sekaantumisesta raskaaseen huumekauppaan kotimaassaan Venäjällä.

Hän asui laillisesti Pattayalla ja hänellä oli laillinen yritysviisumi ja työlupa, ja hän oli työskennellyt paikallisesti jonkin aikaa.

Trofimov karkotetaan Venäjälle syytteiden vuoksi.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/