Iäkäs japanilainen mies pidätettiin Pattayalla seksistä 13-vuotiaan tytön kanssa

Pattaya-

71-vuotias japanilainen mies, Hiroyuki Nakashima, pidätettiin asunnossaan maanantaina 1. lokakuuta tällä viikolla Pattayassa, koska hän osti seksiä alaikäisten tyttöjen kanssa naapureidensa vihjeiden jälkeen.

Nakashima, jonka huoneessa oli seksileluja ja piilokameroita, myönsi pitävänsä alaikäisistä tytöistä ja oli toiminut Pattayan alueella jo jonkin aikaa. Hän tunnisti myös thaimaalaisen naisen, joka toimitti hänen tytöilleen, Ployphan Muangditin, 20, joka pidätettiin tiistaina 2. lokakuuta laajojen etsintöjen jälkeen.

Poliisi takavarikoi kymmeniä videoita ja todisteita herra Nakashiman asunnosta, ja häntä vastaan ​​nostetaan syytteeseen täysimääräisesti, kuten myös neiti Muangdit.

 

 

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/